Vapo Kasvu Openiin kumppaniksi Smart Industry -Kasvupolulle

18.4.2019

Kasvu Open on Suomen suurin pk-yritysten valtakunnallinen sparrausohjelma, jossa alansa osaajat auttavat kasvuhaluisia yrityksiä. Smart Industry -Kasvupolun tavoitteena on tunnistaa teollisuuden uudet innovaatiot, edistää yritysten yhteistyötä ja uusien verkostojen syntymistä.

”Vapo on ollut aikaisemmin mukana Kasvu Openissa kilpailemassa muun muassa kuituhankkeella. Kasvu Openin konsepti on erittäin hyvä, tehokas ja innostava malli uuden liiketoiminnan kehittämiseen. Näemme, että meneillään olevan neljännen teollisen vallankumouksen vauhdittamiseksi on tärkeää olla nyt osaltamme edistämässä uusien innovointien syntymistä ja kaupallistamista Suomeen Kasvu Openin kumppaniyrityksenä”, Vapon Energy-divisioonan johtaja Markus Hassinen sanoo.

Tavoitteenamme on luoda uusia kumppanuuksia ja kartoittaa liiketoimintamahdollisuuksia, jotka liittyvät teollisten ja kunnallisten älykkäiden infrastruktuuriratkaisujen edistämiseen.

Kasvu Openin Smart Industry -Kasvupolku sopii täydellisesti Vapon Energy-divisioonan strategiaan. ”Tavoitteenamme on luoda uusia kumppanuuksia ja kartoittaa liiketoimintamahdollisuuksia, jotka liittyvät teollisten ja kunnallisten älykkäiden infrastruktuuriratkaisujen edistämiseen. Energian, materiaalin ja informaation entistä tehokkaampi hyödyntäminen koko infrastruktuuriekosysteemissä on oleellista. Vapossa haluamme olla asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa viemässä toimialaa neljännen teollisen vallankumouksen etujoukoissa seuraavalle tasolle. Uskomme, että Kasvu Open -yhteistyö on toimiva tapa toteuttaa tätä tahtotilaa”, Hassinen sanoo.

Smart Industry -Kasvupolulla kumppaneina ovat Vapon lisäksi muun muassa SRV, Moventas, SMACC, Jyväskylän Energia ja Business Jyväskylä. Kasvu Open Smart Industry -polun hakuaika on käynnissä ja finaali järjestetään lokakuussa 2019. Yritysten sparrauksesta vastaavat Markus Hassisen lisäksi Energy-divisioonan johtoryhmän jäsenet Jukka Holm, Teemu Klingberg ja Hanna Viita.

Lisätietoja

Hanna Viita
Markkinointijohtaja, Vapo Energy-divisioona
p. 040 1671755

https://www.kasvuopen.fi/kasvupolut/smart-industry-kasvupolku