Nevel vie teollisuuden ja kuntien infrastruktuuriratkaisut uudelle tasolle

6.11.2019

Kuntien ja teollisuuden kehittyneiden infrastruktuuriratkaisujen kysyntään vastaamaan on perustettu uusi Suomessa, Ruotsissa ja Virossa toimiva kansainvälinen yhtiö. Nevel operoi yli 150:tä energiantuotantolaitosta ja 40:tä kaukolämpöverkkoa alan johtavalta digitaaliselta alustalta, joka on ainoa laatuaan.

Yhtiö on kokonaan Vapo-konsernin omistama, ja se perustettiin Vapon Energy-divisioonan uudelleenjärjestelyn yhteydessä konsernin strategian mukaisesti. Nevelillä on vakiintunut asema asiakkaiden luottokumppanina, ja tälle pohjalle yhtiö rakentaa ja hakee tuottavaa kasvua teollisuuden ja kuntien kehittyneistä infrastruktuuriratkaisuista.

”Kuntien haasteita ovat vanheneva infrastruktuuri ja heikentyvä taloustilanne, kun taas teollisuudessa haetaan uusia keinoja kilpailukyvyn parantamiseen. Liiketoimintaympäristöstä tulee jatkuvasti monimutkaisempi ja vaativampi. Haluamme auttaa kunta- ja teollisuusasiakkaitamme viemään infrastruktuuriratkaisunsa uudelle tasolle yhdessä meidän kanssamme. Tähän päästään materiaali-, energia- ja tietovirtojen optimoinnilla sekä luomalla synergioihin perustuvia mittakaavaetuja”, kertoo Nevelin toimitusjohtaja Markus Hassinen.

”Nevelin tehtävänä on tuoda teollisuudelle ja kunnille kehittyneitä infrastruktuuriratkaisuja, joista hyötyvät niin asiakkaamme kuin ympäröivä yhteiskuntakin. Olemme sitoutuneet viemään digitalisaatiota eteenpäin, jotta asiakkaamme olisivat voittajia meneillään olevassa neljännessä teollisessa vallankumouksessa. Alan johtava digitaalinen käyttöalustamme on saatavana palvelumuotoisena kaikille suurille energiantuottajille. Yhtiömme pyrkii kohti hiilineutraalia tulevaisuutta investoimalla uusiutuvaan energiaan ja laatimalla suunnitelmia kestäviin toimintamalleihin yhteistyössä asiakkaiden kanssa”, Hassinen jatkaa.

Nevel tuottaa vuosittain yli 1,6 TWh energiaa 150 energiantuotantolaitoksessa. Yhtiö myös operoi yli 40:tä kaukolämpöverkkoa alan kehittyneimmän digitaalisen alustan avulla. Yhtiön palveluksessa on 125 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Lisätietoja Vapo-konsernin pitkän aikavälin strategiasta ja Energy-divisioonan uudelleenjärjestelystä on konsernin lehdistötiedotteessa.

Lisätietoja:

Markus Hassinen, toimitusjohtaja, Nevel, +358 40 159 0314
Hanna Viita, markkinointi ja viestintä, Nevel, +358 40 167 1755

www.nevel.com

Nevel on kehittyneitä infrastruktuuriratkaisuja tarjoava yhtiö, joka on sitoutunut viemään teollisuuden ja kuntien infrastruktuuriratkaisut uudelle tasolle. Nevel operoi yli 150:tä energiantuotantolaitosta ja hallinnoi yli 40:tä kaukolämpöverkkoa alan kehittyneimmän digitaalisen alustan avulla. Nevelin palveluksessa on 125 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Yhtiön liikevaihto on 100 miljoonaa euroa. Nevel on kokonaan Vapo-konsernin omistama.

 

Vapon lämpöliiketoiminta on nyt Nevel

Nevelin sivuilta löydät myös kaukolämpösivut.