Energiaratkaisumme räätälöidään asiakkaan tarpeisiin

Olemme toteuttaneet yli sata energiaratkaisua teollisuudelle ja kunnille. Asiakkaamme saavat käyttöönsä ympäristöystävällistä ja hinnaltaan kilpailukykyistä lämpöä Vapon ratkaisuilla.

Yhdessä asiakkaan kanssa valitsemme parhaan energiaratkaisun teollisuudelle, energiayhtiöille ja kunnille. Voimme tarjota joko osa- tai kokonaisratkaisua.

Kokonaisratkaisussa investoimme Avaimet käteen -periaatteella tuotantolaitokseen sekä huolehdimme sen käytöstä ja kunnossapidosta laitoksen koko elinkaaren ajan.

Lisäksi voimme tarjota kunnille energiakumppanuutta huolehtien koko kaukolämpöliiketoiminnasta. Tarjoamme energiaratkaisuja kunnille ja lämpöyhtiöille, lämmöntoimitusta suurkiinteistöille sekä prosessilämpöä ja -höyryä teollisuudelle.Toimitamme asiakkaillemme räätälöityjä energiaratkaisuja polttoainetoimituksista täyden palvelun lämmöntuotantoon. Energiaratkaisuissa sovimme asiakaskohtaisesti palvelun yksityiskohdista.

Ota meihin yhteyttä

Kun täytät oheisen lomakkeen, otamme Sinuun yhteyttä. Lisätietoa-kentässä voit kertoa, mihin aiheeseen yhteydenottopyyntösi liittyy.

Nimi*
Yritys*
Sähköposti*
Puhelinnumero*
Lisätietoa

Olemme toimitusvarma

Toimitusvarmuus energiaratkaisuissa tarkoittaa tarvittua tehoa joka ikinen tunti. Esimerkiksi:

  • Tarjoamme ratkaisun, joka mahdollistaa tuotantolaitoksen korkean käytettävyyden kotimaisilla polttoaineilla ja minimoi kalliin öljyn tai kaasun käytön.
  • Varmistamme paikallisten polttoaineiden saatavuuden koko asiakkuutesi ajaksi.
  • Valvomme tuotantoprosessia joka hetki keskusvalvomosta ja tarjoamme paikallisen käyttöhenkilöstön vastaamaan ennakoivasta kunnossapidosta ja hälytyskäynneistä.
  • Hankimme käyttöösi riittävästi vara- ja säätötehoa sekä tarvittaessa kahdennamme kriittisimmät toiminnot.

Olemme osaava

Investoimme osaamisen kehittämiseen. Laaja toimintamme mahdollistaa tämän. Saat erityisasiantuntijamme käyttöösi ja tuomme kumppanina lisäarvoa esimerkiksi:

  • Vapauttamalla sinut energiaan liittyvistä ongelmista ja riskeistä, jolloin voit keskittyä omaan ydintoimintaasi.
  • Valitsemalla yhdessä teknologian ja ratkaisun, jotka varmistavat energiatehokkuuden sekä energiantuotantolaitoksessa että omissa tuotantoprosesseissasi.
  • Huolehtimalla käytön aikaisista erityistilanteista, kuten regulaatiomuutoksista tai muutoksista toimintasi laajuudessa.

Asiakas hyötyy osaamisestamme koko ketjussa

Parannamme polttoaineratkaisujamme Vapon omalla energiaosaamisella. Ymmärrämme polttoaineen vaikutuksen laitoksen käytettävyyteen ja todellisiin kustannuksiin (total cost of fuel). Ymmärrämme tiukentuneiden säädösten vaikutukset paitsi laitoksella myös polttoaineketjussa. Energiaratkaisuissa nojaamme omaan polttoaineosaamiseemme, koko ketjun optimointiin ja koko sopimuskauden kattavaan toimitusvarmuuteen.

Lämpöä kunnille ja lämpöyhtiöille

Toimitamme usealla paikkakunnalla lämpöä kuntien ja lämpöyhtiöiden omistamiin kaukolämpöverkkoihin. Kumppanuus on hoidettu siten, että vastaamme lämmöntuotannosta kokonaisuudessaan ja kunta tai lämpöyhtiö jakelee kaukolämmön loppukäyttäjille.

Lämpöliiketoimintamallissa lunastamme tai vuokraamme kunnalta koko lämpöliiketoiminnan ja vastaamme lämpöyrittäjänä koko toiminnasta. Sitoudumme toimittamaan lämpöä asiakaskohtaisesti sovituin ehdoin.

Suurkiinteistöille lämmöntuotannon ulkoistaminen on toimiva vaihtoehto

Lämmöntuotannon ulkoistaminen meille tarjoaa suurkiinteistöille kustannustehokkaan lämmönhankintavaihtoehdon. Suurkiinteistöille (lämmöntarve yli 3 000 MWh/a) tarjoamme pellettienergialla tuotettua lämpöä. Vastaamme lämpökeskuksen investoinneista, polttoainehuollosta, laitosten ylläpidosta ja tarvittaessa myös käytöstä.

Suuremman kokoluokan kohteissa saatavilla on myös muihin biopolttoaineisiin perustuvia ratkaisuja.

Teollisuudelle prosessilämpöä ja -höyryä

Vapo on merkittävä teollisuuden prosessilämmön ja -höyryn toimittaja Suomessa. Tarjoamme teollisuusasiakkaillemme monipuolisia energiaratkaisuja joustavasti ja yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kerromme lisää erilaisista ratkaisumahdollisuuksista. Yhteystiedot löydät sivun oikeasta laidasta.