Store

Kaukolämmön asiakaspalvelun yhteystiedot

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 9-15 kaikissa kaukolämpöön liittyvissä asioissa.

Vapo Lämpö ja sähkö
Ratatie 11
01300 Vantaa
puh. 020 331 040
kaukolampo@vapo.fi

 Voit ilmoittaa laskutusosoitteen muutoksesta sekä kiinteistökaupasta helposti alla olevien lomakkeiden kautta. Palvelemme sinua myös kaukolämpöportaalissa.

Muuttuuko laskutusosoitteesi?

Ilmoita meille laskutusosoitteen muutoksesta helposti ja nopeasti alla olevalla lomakkeella.

 

Tee osoitteenmuutos

Asiakasnumero:


Käyttöpaikan numero tai osoite:
Uusi laskutusosoite:
Uuden osoitteen voimaantulopäivä:

Teitkö kiinteistökaupan?

Voit ilmoittaa kiinteistökaupasta meille sähköisellä lomakkeella. Liitä mukaan kohteen kauppakirja.

 

Ilmoita kiinteistökaupasta

Asiakasnumero:


Käyttöpaikan numero tai osoite:
Muuttopäivämäärä (muodossa pp.kk.vvvv):
Loppulaskun lähetysosoite:

Palvelemme sinua myös kaukolämpöportaalissa

Kaukolämpöportaalissa voit seurata kaukolämmön kulutusta, budjetoida kustannuksia ja seurata budjetin toteutumista kuukausittain. Palvelusta näet myös tämänhetkisen ja tulevan kaukolämmön hinnan. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön portaalin kautta.

Siirry kaukolämpöportaaliin

Siirrymme kausihinnoitteluun

Päivitämme kaukolämmön hinnoittelua kesällä 2017. Siirrymme nykyaikaiseen kausihinnoitteluun Hammaslahden, Jokelan, Karkkilan, Reijolan, Ruoveden, Sysmän ja Tohmajärven osalta. Lähetämme sinulle lisätietoa muutoksesta kevään aikana.

Kausihinnoittelu muuttaa energiamaksua ja tarkistamme samalla perusmaksua siten, etteivät kaukolämmön asiakkaiden vuotuiset lämmityskustannukset keskimäärin muutu. Kausihinnoittelu antaa sinulle erityisesti talvikaudella mahdollisuuden suurempaan säästöön lämmityskustannuksista pienentämällä talven huippukulutusta. Uusi hinnoittelumalli huomioi paremmin myös rakennusten energiatehokkuuden parannustoimenpiteet. Kausihinnoittelu vastaa paremmin kaukolämmön tuotannon kustannuksia, jotka ovat korkeammat talvella kuin kesällä. Kausihinnoittelu on ollut käytössä Mynämäellä vuoden 2017 alusta lähtien ja se on saanut hyvin positiivista palautetta.

Onko lämmönjakelussasi häiriö?

Ilmoita kaukolämmön jakeluhäiriöistä vikapäivystysnumeroomme 020 334 020. Vikanumero palvelee 24 h.

Katso häiriötiedotteet

Lisätietoja

E-laskutus

Voit valita laskutustavaksi kätevän e-laskun. Lue lisää (pdf)

Puheluiden hinnat

Soittaminen 020 33 -alkuisiin numeroihin maksaa 8,8 snt/min.

Kaukolämmön ABC

Tutustu kaukolämmön ABC-oppaaseen. Oppaaseen on koottu energiansäästöön ja kaukolämpölaitteiden käyttöön liittyviä hyödyllisiä ohjeita. Oppaasta löydät myös ohjeita kaukolämpölaitteiden tarkastus- ja huoltotoimenpiteisiin, sekä mahdollisiin lämmityksen toimintahäiriöihin.

Kaukolämmön sopimusehdot

Kaikilla kaukolämpöpaikkakunnillamme on käytössä yhtenäiset sopimusehdot, jotka koskevat sekä kaukolämpöön liittymistä että kaukolämmön toimitusta. Vapon kaukolämmön sopimusehdot ovat Energiateollisuus ry:n suosituksen mukaiset. Tutustu sopimusehtoihimme.

Kaukolämmön palveluhinnasto

Kaukolämpösopimukseen kuuluvat muun muassa kaukolämpöportaalin maksuton käyttö sekä laiteopastus. Veloitamme erillisen hinnaston mukaan esimerkiksi ylimääräiset laiteasennukset. Kaikilla kaukolämpöpaikkakunnillamme on käytössä yhtenäinen palveluhinnasto. Tutustu saatavilla oleviin lisäpalveluihimme palveluhinnastostamme.

Kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan väliset riita-asiat

Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian
kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).