Kaukolämmön asiakaspalvelun yhteystiedot

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 9-15 kaikissa kaukolämpöön liittyvissä asioissa.

Vapo Lämpö ja sähkö
Ratatie 11
01300 Vantaa
puh. 020 331 040
kaukolampo@vapo.fi

Voit ilmoittaa laskutusosoitteen muutoksesta sekä kiinteistökaupasta helposti alla olevien lomakkeiden kautta. Palvelemme sinua myös kaukolämpöportaalissa.

Tärkeä päivitys kaukolämpölaskusi maksutietoihin

Vapo Oy:n hallitus on päättänyt siirtää Vapo Oy:n (Y-tunnus 0174817-6) harjoittaman lämpö- ja sähköliiketoiminnan täysin omistamalleen tytäryhtiölleen Vapo LS Oy:lle (Y-tunnus 3006214-9). Liiketoiminnan siirto on voimassa 1.9.2019 alkaen. Muutos perustuu konsernin strategiaan, jossa yksi painopiste on teollisuudelle ja kunnille tarjottavissa infra-struktuuriratkaisuissa ja uusiutuvassa energiassa sekä tähän liittyvän palveluliiketoiminnan kehittämisessä.

Ohjeet kuluttaja-asiakkaille maksutietojen päivittämiseksi

Kaukolämpösopimuksesi on siirtynyt automaattisesti uuden yhtiömme Vapo LS Oy:n pariin ja lämmöntoimitus jatkuu entisellään. Yhtiömuutoksen johdosta kaukolämpölaskujen maksutiedot, kuten tilinumero, muuttuvat. Muutos on astunut voimaan 1.9 alkaen. Huomioithan tämän muutoksen seuraavaa laskua maksaessasi. Saat syyskuun kulutuslaskun lokakuussa Vapo LS Oy:ltä paperisena.

E-lasku
Saat syyskuun kulutuslaskun paperisena lokakuussa. Maksutietojen muutos vaatii uuden e-laskusopimuksen tekemistä omassa verkkopankissasi Vapo LS Oy:n kanssa. Tarvitset viimeisimmän laskun tietoja e-laskusopimuksen tekemisessä.

Paperilaskutus
Muutos ei aiheuta sinulle toimenpiteitä, mutta muistathan tarkistaa uuden yhtiön tilinumeron.

Suoramaksu 
Mikäli käytössäsi on suoramaksu, niin tämä vaatii uuden suoramaksusopimuksen. Suoramaksusopimus on tehtävä omassa pankkikonttorissasi. Tarvittavat tiedot löytyvät viimeisimmältä laskultasi, jonka saat paperisena ja tarvitset sen mukaasi pankkiin mennessäsi.

Ohjeet yritysasiakkaille maksutietojen päivittämiseksi

Yrityksesi kaukolämpösopimus on siirtynyt automaattisesti uuden yhtiömme Vapo LS Oy:n pariin ja lämmöntoimitus jatkuu entisellään. Yhtiömuutoksen johdosta kaukolämpölaskujen maksutiedot, kuten tilinumero, muuttuvat. Muutos on astunut voimaan 1.9 alkaen. Ensimmäinen lasku Vapo LS Oy:ltä saapuu lokakuussa.

Paperilaskutus
Muutos ei aiheuta sinulle toimenpiteitä, mutta muistathan tarkistaa uuden yhtiön tilinumeron

Sähköinen laskutus
Muutos tapahtuu automaattisesti operaattorin välityksellä, eikä vaadi erillisiä toimenpiteitä.

Uuden yhtiön tilitiedot

VAPO LS OY
FI 09 1660 3001 1465 24
NDEAFIHH

Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa päivitystarvetta sähköiseen laskutukseen. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme kaikissa kaukolämpöasioissa.

Muuttuuko laskutusosoitteesi?

Ilmoita meille laskutusosoitteen muutoksesta helposti ja nopeasti alla olevalla lomakkeella.

 

Tee osoitteenmuutos

Teitkö kiinteistökaupan?

Voit ilmoittaa kiinteistökaupasta meille kätevästi sähköisellä lomakkeella.

 

Ilmoita kiinteistökaupasta

Palvelemme sinua myös kaukolämpöportaalissa

Kaukolämpöportaalissa voit seurata kaukolämmön kulutusta, budjetoida kustannuksia ja seurata budjetin toteutumista kuukausittain. Palvelusta näet myös tämänhetkisen ja tulevan kaukolämmön hinnan. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön portaalin kautta.

Siirry kaukolämpöportaaliin

Onko lämmönjakelussasi häiriö?

Ilmoita kaukolämmön jakeluhäiriöistä vikapäivystysnumeroomme 020 334 020. Vikanumero palvelee 24 h.

Katso häiriötiedotteet

Lisätietoja

E-laskutus

Voit valita laskutustavaksi kätevän e-laskun. Lue lisää (pdf)

Puheluiden hinnat

Soittaminen 020 33 -alkuisiin numeroihin maksaa 8,8 snt/min.

Kaukolämmön ABC

Tutustu kaukolämmön ABC-oppaaseen. Oppaaseen on koottu energiansäästöön ja kaukolämpölaitteiden käyttöön liittyviä hyödyllisiä ohjeita. Oppaasta löydät myös ohjeita kaukolämpölaitteiden tarkastus- ja huoltotoimenpiteisiin, sekä mahdollisiin lämmityksen toimintahäiriöihin.

Kaukolämmön sopimusehdot

Kaikilla kaukolämpöpaikkakunnillamme on käytössä yhtenäiset sopimusehdot, jotka koskevat sekä kaukolämpöön liittymistä että kaukolämmön toimitusta. Vapon kaukolämmön sopimusehdot ovat Energiateollisuus ry:n suosituksen mukaiset. Tutustu sopimusehtoihimme.

Kaukolämmön palveluhinnasto

Kaukolämpösopimukseen kuuluvat muun muassa kaukolämpöportaalin maksuton käyttö sekä laiteopastus. Veloitamme erillisen hinnaston mukaan esimerkiksi ylimääräiset laiteasennukset. Kaikilla kaukolämpöpaikkakunnillamme on käytössä yhtenäinen palveluhinnasto. Tutustu saatavilla oleviin lisäpalveluihimme palveluhinnastostamme.

Kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan väliset riita-asiat

Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian
kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).