Mynämäen kaukolämpö

Kaukolämmön hinta laskee Mynämäellä

Kaukolämmön hinnoittelu uudistuu Mynämäellä 1.1.2017 alkaen. Siirrymme Mynämäellä nykyaikaiseen energiamaksun kausihinnoitteluun. Energiamaksu laskee kokonaisuudessaan 13 €/MWh ja samalla tarkistetaan perusmaksu, minkä ansiosta kaukolämmön kokonaishinta laskee keskimäärin noin 10 €/MWh.

Kausihinnoittelu antaa asiakkaalle mahdollisuuden suurempaan säästöön lämmityskustannuksista pienentämällä talven huippukulutusta. Uusi hinnoittelumalli huomioi paremmin myös energiatehokkuuden parannustoimenpiteet. Kausihinnoittelu vastaa paremmin kaukolämmön tuotannon kustannuksia, jotka ovat korkeammat talvella kuin kesällä. Uusi hinnoittelu ja hinnasto astuvat voimaan 1.1.2017. Voit tutustua siihen tästä linkistä.

Oletko rakentamassa uutta taloa tai vaihtamassa lämmitysjärjestelmää?

Kaukolämpö voi olla sinulle sopiva lämmitysvaihtoehto. Kaukolämpö sopii pientaloihin, kerrostaloihin, toimisto- ja liikerakennuksiin, julkisiin rakennuksiin ja teollisuuteen.

Liittyminen kaukolämpöverkkoomme on vaivatonta, onnistuu ilman suuria laiteinvestointeja ja on kunnossapitokustannuksiltaan yllätyksetön lämmitysmuoto. Vastaamme kaukolämpöverkon liittämisestä ja asentamisesta kiinteistöösi. Tarkastamme uusien ja saneerattujen kaukolämpölaitteiden suunnitelmat ja asennukset sekä opastamme laitteiden käytössä.

Lue lisää Mynämäen kaukolämmöstä

Ota yhteyttä alueesi kaukolämpöasiakaspäällikköön. Hänen kanssaan voit keskustella kiinteistösi liittämistä kaukolämpöverkkoomme.

Seppo Ojalammi
Myyntipäällikkö, polttoaineratkaisut
Lounas
Puh +358 (0)20 790 4707
Osoite PL 13, Keskuskatu 8
39701 PARKANO

 

Tutustu Mynämäen kaukolämpöverkkoon