Lannankierrätyspalvelulla helpotusta tallin lantahuoltoon

Lannankierrätyspalvelu on helppo keino sujuvoittaa tallin arkea. Kyseessä on kuivikeasiakkaillemme tarjottava lisäpalvelu, jossa hoidamme lannan jatkokäsittelyn asiakkaan puolesta.

Palvelun ansiosta Sinun ei tarvitse huolehtia lannan kuljetuksesta tai toistuvasti muuttuvasta lainsäädännöstä ja direktiiveistä. Palvelu säästää vaivaa ja työaikaa tallin kiireisessä arjessa. Ja voit jatkossakin käyttää turvetta tai puupellettejä kuivikkeena turvallisin mielin.

Ystävä ympäristölle

Noudettua lantaa hyödynnetään ravinteiden kierrätyksessä esim. viherrakentamisessa ja kasvualustoissa. Käsittelemällä lantaa keskitetysti ja korkealla teknologialla vähennämme lannan negatiivisia ympäristövaikutuksia, kuten ammoniakkipäästöjä ilmaan ja ravinteiden kulkeutumista vesistöihin.

Lisäksi lannan positiiviset ympäristövaikutukset säilyvät. Sen ravinteet ja muut biologisesti aktiiviset aineet hyödynnetään kaupunkien ja taajamien viherrakentamisessa, peltojen luonnonmukaisten lannoitteiden valmistamisessa sekä puutarhoissa.

Lannankierrätyspalvelu on uusi palvelu, joka toimii Etelä-Suomen alueella. Palvelua kehitetään edelleen, jolloin toiminta-alue kasvaa.

"Yksi puhelinsoitto ja homma hoituu"

Hästbackan Talli Kirkkonummella valitsi lannankierrätyspalvelun. Lue asiakkaan käyttökokemuksista ja valintaperusteista tarkemmin.

Kysy lisää lannankierrätyspalvelusta

Kysy lisää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen  tai täyttämällä oheinen yhteydenottolomake, niin sinuun otetaan yhteyttä.

Projektipäällikkö Niko Nevalainen on käytettävissäsi, kun haluat lisää tietoa palvelustamme. Voit kysyä seuraavan kuiviketilauksesi yhteydessä lisätietoa myös myyntipalvelustamme.

 

Niko Nevalainen
Niko Nevalainen
Myyntipäällikkö
Ympäristö ja kiinteistöt
Puh +358 (0)20 790 5801
Osoite PL 22, Yrjönkatu 42
40101 JYVÄSKYLÄ

Tutustu asiakastarinaamme!