Uusiutuvaa ja paikallista puupolttoainetta

Laaja valikoima uusiutuvia puupolttoaineita isoille ja pienille laitoksille

Toimitamme puupolttoaineita kaiken kokoisille lämpö- ja voimalaitoksille tarpeidesi mukaisesti. Kauttamme on saatavilla metsäpolttoainetta, metsäteollisuuden sivutuotteita ja kierrätyspolttoainetta. Olemme merkittävä markkinapurun ostaja Suomessa. Hyödynnämme sitä pelletin tuotannossa sekä polttoaineena asiakkaillemme.

Olemme valtakunnallinen polttoaineen toimittaja

Toimimme valtakunnallisesti, mikä mahdollistaa polttoainetoimitukset laitoksille kaikkialla Suomessa. Hankimme käyttämämme puupolttoaineen aina paikallisesti ja haketamme hankkimamme metsäpolttoaineen raaka-aineen itse. Sen lisäksi hankimme valmista haketta, jonka toimittaa meille asiakkaan kannalta paikallinen toimija.

Meiltä saat kokonaisvaltaisen polttoaineratkaisun

Suunnittelemme kanssasi laitoksesi tarpeiden mukaisen polttoainekokonaisuuden. Olemme ainoa yritys Suomessa, joka pystyy tarjoamaan kaikkia kiinteitä polttoaineita yhdessä tai erikseen. Toimitamme puupolttoaineita, turvetta sekä pellettiä. Tavoitteenamme on tarjota laitoksesi kannalta järkevin polttoaineratkaisu..

Puuterminaalit tuovat toimitusvarmuutta, joustavuutta ja korkeaa laatua

Varastoimme puupolttoaineita puuterminaaleissamme, joista toimitamme polttoainetta laitoksellesi tarpeesi mukaisesti. Terminaalissa varastoidun puupolttoaineen laatu pysyy erittäin tasaisena koko lämmityskauden ajan. Sääolosuhteet eivät vaikuta polttoaineen laatuun yhtä paljon kuin tienvarsitoimituksissa. Terminaalista toimittaminen takaa korkean laadun lisäksi myös polttoaineen toimitusvarmuuden.

Meillä on useita kymmeniä puuterminaaleja eri puolilla Suomea. Olemme yhdistäneet polttoaineiden toimitukset sekä hioneet toimitusketjun tehokkaaksi ja joustavaksi. Terminaalista toimittaminen tuo vaivattomuutta laitoksesi arkeen. Terminaalivarastoinnin ja huippuunsa kehitetyn toimitusketjun ansiosta pystymme toimittamaan laitoksellesi yhden tai vaikka kaksikymmentä kuormaa lyhyelläkin varoitusajalla.

Panostamme polttoaineiden terminaalien ylläpitoon.  Meillä on vuosittain meneillään useita terminaalien kehitysprojekteja, joissa parannamme olemassa olevien puuterminaalien tehokkuutta, turvallisuutta ja infrastruktuuria.

Haluatko lisätietoa polttoaineratkaisuistamme?

Täytä yhteydenottolomake


Minulle saa lähettää Vapon uutiskirjeitä jatkossa. Samalla vahvistan, että olen tutustunut tietosuojaselosteeseen:
Polttoainemyynnin yhteystiedot

Tunnemme puun alkuperän

Hankimme puupolttoaineet lähes kokonaan Suomesta ja tunnemme aina hankkimamme puun alkuperän. Takaamme sen puun alkuperäketjusertifikaatilla (PEFC), joka on ulkopuolisen tahon varmentama ja valvoma. Sertifiointi takaa, että laitoksellesi toimittamamme puupolttoaine on hankittu ja korjattu luonnon kannalta kestävästi. Puupolttoaineiden tuotannossa sovellamme lisäksi ISO 14001 -standardiin perustuvaa ympäristöohjelmaa, joka ohjaa vähäpäästöiseen energiapuun toimitusketjuun puun korjuusta asiakkaalle toimitukseen asti.

Tutustu sertifikaatteihimme

 

Teemme tiivistä yhteistyötä metsäalan kanssa

Teemme laajaa yhteistyötä suomalaisen metsäteollisuuden kanssa, mikä tuo asiakkaillemme joustavuutta toimituksiin ja täydentää puupolttoainepalettiamme kattamaan kaikki tärkeimmät tuotteet. Paikalliset metsänhoitoyhdistykset ja metsäpalveluyritykset ovat myös tärkeitä yhteistyökumppaneitamme, joiden kanssa teemme erittäin hyvää ja tiivistä yhteistyötä.

Metsänomistaja – etsitkö kumppania puukauppaan?

Ostamme energiapuuta suoraan metsänomistajilta erilaisilla hankintatavoilla. Neuvottelemme yhdessä kanssasi parhaimman kauppatavan. Meillä on koko Suomen kattava hankintayksikkö ja jokaisella alueella on oma asiakasvastaava, joka auttaa sinua mielellään.

Lue lisää ja ota yhteyttä