Atria

Energia, Polttoaine

Kaikki on osaamisesta kiinni

Vapolla ja Atrialla on pitkäaikainen lämmön-­ ja höyryntoimitus­sopimus Nurmon tuotantolaitokselle. Toimitettava energiamäärä on noin 70 GWh vuodessa.

Sopimukseen liittyen Vapo rakensi alueelle uuden 13 MW:n höyrykattilalaitoksen. Atrian vanha lämpökeskus toimii edelleen varalaitoksena ja tasaa tarvittaessa huippukuormaa. Vapo vastaa koko energiantuotannosta eli käyttö-­ ja kunnossapitotoiminnasta ja polttoainehuollosta.

 

Miksi Vapo

  • Häiriötön energiansaanti
  • Avoin keskustelukulttuuri
  • Todennettua toimitusvarmuutta

Emme ole helppo asiakas

– Nurmon tuotantolaitos ei ole energian toimituksen kannalta mitenkään poikkeuksellinen. Energian tarpeemme on hyvin ennalta arvioitavissa. Emme kuitenkaan ole helppo asiakas, sillä prosessiemme haavoittuvuus tekee meistä kovin vaativan asiakkaan. Vaadimme erinomaista toimitusvarmuutta. Energian toimituksen pitää olla ehdottoman häiriötöntä.

– Valitsimme Vapon, sillä halusimme kilpailukykyistä varmuutta. Varmuutta tuo osaava kumppani. Riittävän iso operoija tuo osaamista niin käyttöön kuin polttoainehuoltoon. Olemme olleet valintaamme hyvin tyytyväisiä. Yhteistyö on toiminut.

 

Toimiva yhteistyö

Osana toimivaa yhteistyötä Potka mainitsee avoimen keskustelukulttuurin. Vapo on Nurmossa kuin osa Atrian omaa organisaatiota. Erityisen tärkeää yhteistoiminnassa on ollut, että asioiden käsittely ja tarkastelu sekä ratkaisujen haku on ollut ennakoivaa. Myös ongelmatilanteet on käsitelty riittävällä avoimuudella. Sen kautta on saatu hyvä pohja toiminnan edelleen kehittämiselle.

Panostamme toiminnassamme korkeaan toimitusvarmuuteen eli energian saanti on prosesseillemme elintärkeää.
Tapani Potka
Johtaja, Atria

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Täytä yhteydenottolomake





Minulle saa lähettää Vapon uutiskirjeitä jatkossa. Samalla vahvistan, että olen tutustunut tietosuojaselosteeseen:

Mika Hillu

Myyntijohtaja