Napapiirin Energia ja Vesi

Energia, Polttoaine

Vapo tuo lisäarvoa omaan toimintaamme

Vuosien varrella Vapon ja Napapiirin Energian ja Veden yhteistyö on kasvanut polttoainetoimittajasta luotetuksi strategiseksi kumppaniksi. Polttoainetoimituksista on edetty logistiikkapalveluiden kautta laitosten operointiin.

– Vapo-kumppanuus antaa operatiiviseen lämmöntuotantoomme osaamista ja kykyä viedä asioita eteenpäin.  Nämä yhdistettynä tuottavat lisäarvoa ja tehostavat toimintaamme, Napapiirin Energian ja Veden tuotantojohtaja Jukka Partanen kuvaa Vapo-yhteistyötä.

Vapo on meille kumppani, jonka kanssa olemme yhdessä vahvempia kuin yksin olisimme.
Jukka Partanen
Tuotantojohtaja, Napapiirin Energia ja Vesi

Vapo tuo osaamista ja kokemusta

– Keväällä 2017  sovimme 10 lämpölaitoksen käyttöpalveluista, joka on osa kaukolämpöverkoston ja lämpökeskusten kunnossapidon sopimuskokonaisuutta. Odotuksemme tälle yhteistyölle ovat korkeat, sillä Vapo tuo laitosten käyttöön oman osaamisensa ja kokemuksensa, Partanen kertoo

Kilpailukykyä kustannustehokkuudesta ja toimintamallien uudistamisesta

Jukka Partanen toteaa energia-alan etsivän suuntaa nopeiden markkinamuutosten sumussa. Tietoisuus siitä, miten sähkömarkkinat kehittyvät, puuttuu. Jatkuvuus edellyttää investointeja, mutta nykymarkkinoilla investoinnit eivät kannata. Napapiirillä ratkaisua etsitään kustannustehokkuudesta ja toimintamallien uudistamisesta.  Näiden avulla haetaan kilpailukykyä markkinoilla.

­– Olemme aktiivisia ja haemme rohkeasti keinoja pärjätä markkinoilla.  Strategiset kumppanit tukevat meitä tavoitteiden saavuttamisessa. Kumppaneita ohjaamme asetettujen tavoitteiden ja tunnuslukujen avulla.

–Vapo on meille kumppani, jonka kanssa olemme yhdessä vahvempia kuin yksin olisimme – ajatellen vaikkapa laitosten käytettävyyttä. Kun miettii Vapon liiketoimintavahvuuksia, tämä on helppo todentaa.

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Täytä yhteydenottolomake

Minulle saa lähettää Vapon uutiskirjeitä jatkossa. Samalla vahvistan, että olen tutustunut tietosuojaselosteeseen:

Jussi Mikkonen

Myyntipäällikkö

Jani Moisanen

Myyntipäällikkö