Nokianvirran Energia

Polttoaine

Turpeen lisäksi myös puupolttoainetta

– Vapon aktiivisuus ja kilpailukyky myös puupolttoaineissa tuli itselleni pienenä yllätyksenä etsiessämme polttoainetoimittajia Nokianvirran voimalaitokselle. Päädyimme hankkimaan Vapolta sekä turvetta että puupolttoaineita, yhteensä Vapo vastaa reilun kolmasosan Nokianvirran polttoainetarpeesta, Nokianvirran Energian toimitusjohtaja Jukka Vierimaa toteaa.

 

Miksi Vapo:

  • kilpailukykyinen
  • joustava ja asiakasta ymmärtävä
  • tuotantovarma ja vastuullinen
Vapon aktiivisuus ja kilpailukyky myös puupolttoaineissa tuli itselleni pienenä yllätyksenä etsiessämme polttoainetoimittajia.
Jukka Vierimaa
Toimitusjohtaja, Nokianvirran Energia

Tuotantovarmuus vaatii toimitusvarmuutta

Nokianvirran Energia toimittaa kaukolämpöä Leppäkosken Lämmön Nokian kaukolämpöverkkoon ja prosessihöyryä Nokian Renkaiden sekä SCA Hygiene Productsin tuotantoprosesseihin.

– Tuotantovarmuus on meille äärettömän tärkeää, sillä prosessihöyryä tarvitaan jokainen hetki ja katkokset ovat kalliita. Toimitusvarmuus on tärkeää ja Vapon kanssa toiminta on ollut sellaista; varmaa, joustavaa ja yhteistyöhaluista.

Vastuullisuus turvetuotannossa on tärkeää

– Toimitusvarmuuden ohella tärkeää on myös vastuullisuus. Tiedämme, että Vapo toimii vastuullisesti turvemaidensa kanssa ja että ympäristöasiat ovat kunnossa. Polttoainetuottajan vastuullisuus antaa myös meille selkänojaa omilla markkinoillamme.

Nokianvirran Energia valitsi tuhkan jälkikäyttöpalvelun!  Lue asiakkaan kokemuksista

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Täytä yhteydenottolomake


Minulle saa lähettää Vapon uutiskirjeitä jatkossa. Samalla vahvistan, että olen tutustunut tietosuojaselosteeseen:

Seppo Ojalammi

Asiakkuuspäällikkö