Nurmijärven Sähkö

Polttoaine

Kihlauksesta avioliiton turvalliseen satamaan

– Vapo on ollut Nurmijärven Sähkön suurin polttoainetoimittaja jo vuosia. Vuodenvaihteessa virallistimme tämän suhteen solmimalla monivuotisen sopimuksen Klaukkalan biolämpölaitoksen polt­toaineen toimituksista, toimitusjohtaja Jarmo Kurikka myhäilee. Kumppaniin on oltu tyytyväisiä.

– Kumppanin valinnassa meillä on kolme kriteeriä yli muiden; hinta, toimitusvarmuus ja polttoaineen laatu. Huono laatu merkitsee häiriöitä, jotka puolestaan aiheuttavat mainehävikkiä sekä kustan­nuksia. Nämä ovat olleet Vapolla hyvin kohdillaan.

– Toimitusvarmuus on tärkeää, sillä emme itse varastoi polttoai­netta. Sitä on siiloissa muutaman päivän tarpeeksi. Käyttömestari antaa ohjeet polttoaineen optimoinnille tulevaa tarvetta ajatellen.

Kuntaomisteiselle Nurmijärven Sähkölle energiantuotannossa kes­keistä on eurot, ympäristö sekä työllisyys. Allekirjoitettu sopimus tukee myös näitä tavoitteita.

– Hake on edelleen hyvinkin kilpailukykyinen polttoaine. Ennen Klaukkalan biolämpökeskuksen laajentamista poltimme raskasta polttoöljyä, mutta 10 MW laajennuksen jälkeen öljy on korvattu lähinnä hakkeella. Todellista lähienergiaa, joka tuo myös työpaikkoja seudulle. Nurmijärven Sähkö onkin kärkikastia Suomessa bioenergian käyttäjänä. Viime vuonna kaukolämmöstä peräti 97 % tuotettiin biopolttoaineilla, kun valtakunnan keskiarvo on alle 40 %.

Miksi Vapo

  • Kaikki polttoaineet Vapolta
  • Toimitusvarmuus
  • Eurot ja kilpailukyky
Nurmijärven Sähkön kotimaiset polttoaineet tulevat Vapolta.
Jarmo Kurikka
Toimitusjohtaja, Nurmijärven Sähkö

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Täytä yhteydenottolomake


Minulle saa lähettää Vapon uutiskirjeitä jatkossa. Samalla vahvistan, että olen tutustunut tietosuojaselosteeseen:

Jan-Juhani Laitinen

Asiakkuusjohtaja