Stora Enso

Polttoaine

Vastuullisuus on valintoja

Vastuullisuus on Stora Ensolle tietoinen valinta.

–Olemme vieneet vastuullista toimintatapaa kaikkeen toimintaamme. Niinpä esimerkiksi tavarantoimittajien valinnassa vastuullisuus on samanarvoinen valintakriteeri kuin vaikkapa hinta, laatu tai toimitusvarmuus.

Tietoinen valinta tarkoittaa sitä, että esimerkiksi hinta ei ole ainoa valintakriteeri. Halvinta toimittajaa ei valita, jos vastuullisuusasiat eivät ole kunnossa.

Miksi Vapo:

  • Avoimuus ja halu kehittää vastuullisuutta
  • Joustava polttoaineentoimittaja
  • Kokonaistaloudellisesti edullinen
Meille on käynyt selväksi, että Vapo ottaa yritysvastuuasiat vakavasti. Halu kehittää toimintoja ja vastuullisuutta on selvä. Sitä arvostamme.
Elina Seppälä
Stora Enso

Toimittajien on sitouduttava noudattamaan tiukkoja vastuullisuusvaatimuksia

Stora Ensossa toimittajien vastuullisuusasiat perustuvat Supplier Code of Conduct -­toimintaohjeisiin. Se ohjaa myös kumppaneita: toimittajien on sitouduttava noudattamaan tiukkoja vastuullisuusvaatimuksia.

– Neuvotteluissa käydään läpi yhteiskuntavastuuasiat samalla tavalla, kuin puhutaan esimerkiksi laadusta tai hinnasta. Toimittajan on sitouduttava allekirjoituksellaan vastuullisuusasioihin omassa toiminnassaan sekä omien toimittajiensa osalta. Tämä on meille tärkeää ja tähän sisältyy velvoitteita: meillä on oikeus itse tarkistaa sekä teettää arviointi asioiden hoidosta. Yhdessä sovittujen vastuullisuusasioiden hoitamatta jättäminen voi olla syy katkaista sopimus.

“Vapon kanssa yritysvastuusta löytyi nopeasti yhteinen sävel.”

– Meille on käynyt selväksi, että Vapo ottaa yritysvastuuasiat vakavasti. Halu kehittää toimintoja ja vastuullisuutta on selvä. Sitä arvostamme. Arvostamme myös ongelmien avointa esilletuomista – silloin voimme yhdessä miettiä ratkaisua.

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Täytä yhteydenottolomake


Minulle saa lähettää Vapon uutiskirjeitä jatkossa. Samalla vahvistan, että olen tutustunut tietosuojaselosteeseen:

Jan-Juhani Laitinen

Asiakkuusjohtaja