Turun Seudun Energiantuotanto

Polttoaine

Logistiikkaosaamista ja asiakkaan kuuntelemista

– Vapo on kehittänyt vuosikymmenten aikana itselleen vahvan logistiikkaosaamisen turpeen toimituksissa, mistä on selvää etua myös puupolttoainepuolella. Kun entistä Vapoa saattoi pitää jopa myyntivastaisena, on homma nyt kunnolla käännetty ympäri, toimitusjohtaja Tapani Bastman Turun Seudun Energiatuotannosta kertoo.

– Vapo tänään on aktiivinen ja kuuntelee asiakasta herkällä korvalla, joten neuvottelut ja yhteistyö sujuivat mainiosti. Olemme sopineet polttoainetoimituksista vuoden 2020 loppuun asti, mutta tavoitteenamme on pitkäaikainen kumppanuus.

 

Miksi Vapo:

 

  • riittävät resurssit toimitusvarmuuteen
  • kyky kuunnella asiakasta
  • kilpailukykyinen hinta
Vapo tänään on aktiivinen ja kuuntelee asiakasta herkällä korvalla.
Tapani Bastman
Turun Seudun Energiantuotanto

Naantalin voimalaitoksella varaudutaan tulevaisuuteen ja sen mahdollisiin muutoksiin. Valmistuvassa voimalaitoksessa voidaan polttaa lähes mitä vaan: puupolttoaineita, maakaasua, kivihiiltä, turvetta, olkea. Turpeen käyttöä rajoittaa hyvien turvesoiden puuttuminen lähitienoilla.

– Hinta, toimitusvarmuus ja keskusteluyhteys ovat olleet ratkaisevia tekijöitä valitessamme polttoainetoimittajia. Naantalissa emme pysty varastoimaan polttoainetta kuin viikonlopun tarpeen, joten toimitusten on yksinkertaisesti pelattava. Vastaanotamme 40 rekallista polttoainetta päivässä. Meille on tärkeää kumppanin kyky kuunnella asiakasta ja ymmärtää tämän tarpeita. Vapolla ovat nämä tänään hyvinkin kohdillaan.

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Täytä yhteydenottolomake
<!-- --> <!--FI

Minulle saa lähettää Vapon uutiskirjeitä jatkossa. Samalla vahvistan, että olen tutustunut tietosuojaselosteeseen:

Seppo Ojalammi

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö