Polttoaineet – perinteinen vahvuutemme

Paikallisia polttoaineita ja uusia palveluita

Polttoaineet ovat perinteinen vahvuutemme. Tarjoamme kotimaisia polttoaineita, kuten energiaturvetta ja pellettejä sekä entistä enemmän näitä tukevia palveluita. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita isoista teollisuuusyrityksistä ja Suomen suurimmista voimalaitoksista pienempiin omakotitaloihin ja taloyhtiöihin. Pystymme toimittamaan koko polttoaineen tarpeen 500 GWh kokoluokan laitoksiin asti.

Uskomme toimitusvarmuuteen, palveluun ja digitaalisiin ratkaisuihin
Jukka Holm
Tietohallintojohtaja, Vapo

Teollisuus, kunnat ja energia-alan yritykset

Asiakkaitamme ovat kunnat, teollisuus ja energia-alan yritykset, joiden kanssa asiakassuhteemme ovat yleensä pitkäaikaisia. Haluamme kehittää toimintaamme ja olemme siirtyneet tuote- ja tuotantoyrityksestä palvelu- ja ratkaisuyritykseksi.

Kuuntelemme asiakasta ja tarjoamme hänelle sopivinta ratkaisua – One size does not fit all.
Pasi Rantonen
Johtaja, Vapo

Tilaa vähän tänään tai vaikka kaikki polttoaineet 5 vuodeksi

Hoidamme asiakkaidemme kaikki polttoainetarpeet, oli kyseessä yksittäinen polttoainekauppa, tai monivuotinen sopimus. Meillä on kyky tarjota asiakkaillemme polttoaineratkaisuja, joissa asiakas on antanut meille tärkeän vastuun hoitaa kaikki tarvittavat polttoaineet vuosiksi heidän energiantuotantoonsa. Polttoaineratkaisut optimoidaan aina tilanteeseen sopiviksi.

Hyödynnä osaamistamme, palvelemme sinua

Olemme kehittäneet polttoaineisiin liittyviä lisäpalveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että ne ovat juuri sitä, mitä asiakas tarvitsee. Haluamme tuoda osaamisemme asiakkaiden käyttöön. Kun osaamisemme esimerkiksi logistiikka-­ tai huoltovarmuusasioissa kohtaa asiakkaidemme tarpeen, syntyy mahdollisuus uudenlaiseen yhteistyöhön.

 

Asuintalot ja maatilat

Kiinteistöjen lämmityksessä suosittu tuotteemme on meidän Paremman palvelun pelletti. Toimitamme pellettiä puhallusautolla, suursäkeissä sekä pakatuissa piensäkeissä kaikkialle Suomeen. Myös palaturve on haluttua polttoainetta varsinkin suuremmissa kiinteistöissä. Voit tilata tuotteitamme verkkokaupastamme.

Verkkokauppaan

Kysy lisää polttoaineratkaisuistamme!

Täytä yhteydenottolomake
<!-- --> <!--FI

Minulle saa lähettää Vapon uutiskirjeitä jatkossa. Samalla vahvistan, että olen tutustunut tietosuojaselosteeseen:
Ota yhteyttä polttoainemyyntiimme