Vapon pelletti – suomalaista uusiutuvaa energiaa

Laadukas pelletti sopii voimalaitosten polttoaineeksi

Korkealaatuinen puupelletti sopii erinomaisesti suuriin voimalaitoksiin pää- ja tukipolttoaineeksi sekä pienkiinteistöjen lämmöntuotantoon. Meillä on Suomessa kuusi pellettitehdasta eri puolilla maata. Tuotantokapasiteettimme ja kattavan jakeluverkostamme ansiosta pelletti on toimitusvarma ratkaisu sopimusasiakkaillemme. Suurasiakkaillemme toimitamme pelletit irtotavarana rekka- tai puhallusautolla suoraan varastosiiloon.

Lämmityspelletin kuluttajakauppa on keskeytetty toistaiseksi

Lämmityspelletin kuluttajakauppa jatkuu keskeytyneenä ja emme valitettavasti voi ottaa vastaan uusia tilauksia.

Pakatun pelletin saatavuutta kannattaa tiedustella jälleenmyyjiltämme kuten S-ryhmän kaupat, Lantmännen Agro, K-raudat ja Stark.

Hanki lämpölaitoksellesi suomalaista ja uusiutuvaa polttoainetta

Pelletti on suomalaista, uusiutuvaa ja toimitusvarmaa polttoainetta. Valmistamme PEFC-sertifioitua puupellettiä sahanpurusta, kutterinlastusta ja muista puunjalostuksen sivutuotteista, sekä energiapuusta ja rankapuusta. Puupelletti on ympäristöystävällistä ja sillä voidaan korvata fossiilisten polttoaineiden, kuten öljyn, maakaasun ja kivihiilen käyttöä.

Lämmöntuotanto pelletillä on helppoa ja tehokasta. Pelletissä on korkea energiasisältö ja se on tasalaatuista. Lisäksi sitä on helppo käsitellä ja varastoida. Pelletti sopii esimerkiksi yritysten tehdaskiinteistöjen, liiketilojen, kasvihuoneiden sekä kuntien ja valtion kiinteistöjen lämmittämiseen.

Puupellettin käyttö on helppo automatisoida. Toteutat pellettilämmityksen tehokkaimmin pellettipolttimilla. Ne voidaan asentaa yhdistelmäkattiloihin tai kiinteän polttoaineen kattiloihin. Korkean energiasisällön ja tasalaatuisuuden ansiosta pellettien käytöllä voidaan kohottaa kaikkien kiinteän polttoaineen laitosten huipputehoa ja käyttövarmuutta.

Sopivimmaksi pellettitoimittajaksi valikoitui Vapo.
Harri Sirpoma
Helen

Haluatko lisätietoa pelletistä polttoaineena? Ota yhteyttä!

Matti Saastamoinen

Pelletin tuote- ja myyntipäällikkö