Vapon pelletti – suomalaista uusiutuvaa energiaa

Laadukas pelletti sopii voimalaitosten
polttoaineeksi

Korkealaatuinen puupelletti sopii erinomaisesti suuriin voimalaitoksiin pää- ja tukipolttoaineeksi sekä pienkiinteistöjen lämmöntuotantoon. Meillä on Suomessa viisi pellettitehdasta eri puolilla maata. Tuotantokapasiteettimme ja kattavan jakeluverkostamme ansiosta pelletti on toimitusvarma ratkaisu sopimusasiakkaillemme. Toimitamme pellettiä sopimusasiakkaille, joiden vuosittainen pelletin käyttömäärä on yli 150 tonnia. Suurasiakkaillemme toimitamme pelletit irtotavarana rekka- tai puhallusautolla suoraan varastosiiloon.

Vapon kuluttajapelletin myynti ja toimitukset siirtyvät yhteistyökumppaneille

Vapon lämmityspelletin myynti ja toimitukset kuluttajille ja pienille yritysasiakkaille siirtyvät 8.6.2023 alkaen yhteistyökumppaneille. Muutos koskee sekä irtopellettiä että pakattuja pellettituotteita. Jatkossa Neovan kokonaan omistama tytäryhtiö Vapo Terra keskittyy palvelemaan jälleenmyyjiä sekä sopimusasiakkaita, joiden kertatilaukset ylittävät 15 tonnia ja vuositilausmäärä on yli 150 tonnia.

Lue lisää

Hanki lämpölaitoksellesi suomalaista ja uusiutuvaa polttoainetta

Pelletti on suomalaista, uusiutuvaa ja toimitusvarmaa polttoainetta. Valmistamme PEFC-sertifioitua puupellettiä sahanpurusta, kutterinlastusta ja muista puunjalostuksen sivutuotteista, sekä energiapuusta ja rankapuusta. Puupelletti on ympäristöystävällistä ja sillä voidaan korvata fossiilisten polttoaineiden, kuten öljyn, maakaasun ja kivihiilen käyttöä.

Lämmöntuotanto pelletillä on helppoa ja tehokasta. Pelletissä on korkea energiasisältö ja se on tasalaatuista. Lisäksi sitä on helppo käsitellä ja varastoida. Pelletti sopii esimerkiksi yritysten tehdaskiinteistöjen, liiketilojen, kasvihuoneiden sekä kuntien ja valtion kiinteistöjen lämmittämiseen.

Puupellettin käyttö on helppo automatisoida. Toteutat pellettilämmityksen tehokkaimmin pellettipolttimilla. Ne voidaan asentaa yhdistelmäkattiloihin tai kiinteän polttoaineen kattiloihin. Korkean energiasisällön ja tasalaatuisuuden ansiosta pellettien käytöllä voidaan kohottaa kaikkien kiinteän polttoaineen laitosten huipputehoa ja käyttövarmuutta.

Sopivimmaksi pellettitoimittajaksi valikoitui Vapo.
Harri Sirpoma
Helen