Tuuli- ja aurinkovoimaa entisille turvetuotantoalueille

Vapo Terra kehittää tuuli- ja aurinkovoimaa erityisesti vanhoille turvetuotantoalueille sekä niiden lähiympäristöön. Suurin osa hankkeista on hybridihankkeita, joissa yhdistyvät tuuli- ja aurinkovoiman hyödyt.

Kartoitamme jatkuvasti maa-alueidemme soveltuvuutta tuuli- ja aurinkovoimatuotantoon. Entiset turvetuotantoalueet soveltuvat hyvin tuuli- ja aurinkovoimalle, sillä ne ovat usein etäällä asutuksesta ja niissä on valmiina hyvä tieverkosto. Vastaamme itse tuuli- ja aurinkovoimahankkeiden kehittämisestä ja luvittamisesta rakentamisvalmiiksi.

Vastuullisuus ohjaa tuuli- ja aurinkovoimakehitystämme. Vapo Terra on suomalaisen Neovan täysin omistama tytäryhtiö. Kuuntelemme sidosryhmiä tarkasti ja huomioimme alueiden erityispiirteet hankekehityksessä. Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin tuuli- ja aurinkovoimaan liittyviin kysymyksiisi.

Viestimme tuuli- ja aurinkovoimasta Neova-brändillä. Käynnissä oleviin hankkeisiin voit tutustua tarkemmin Neovan sivuilla. Sieltä löydät myös hankekohtaiset yhteystiedot.

Tutustu tuuli- ja aurinkovoimakehitykseen