Palaturve on tasalaatuinen ja kotimainen polttoaine moneen kattilaan

Toimitamme asiakkaillemme korkealaatuista palaturvetta. Palaturvetta käytetään polttoaineena energiantuotannossa voimalaitoksissa, lämpölaitoksissa sekä kiinteistökokoluokan kattiloissa. Vapon palaturve on edullista ja tasalaatuista ja se on suosittu polttoaine esimerkiksi kasvihuoneissa. Paloiksi puristettu turve ei pölyä ja sitä on helppo käsitellä ja varastoida.

Palaturve on halkaisijaltaan 40-70 millimetriä ja pituudeltaan 50-200 millimetriä. Palaturpeen kosteus on keskimäärin 34-36 prosenttia ja se sisältää energiaa keskimäärin 3,6 MWh/t eli noin 12,9 MJ/kg. Lisätietoa palaturpeen ominaisuuksista löydät sivun oikeasta laidasta.

Turvetuotteemme tuotetaan alan vastuullisimmilla menetelmillä. Otamme ympäristöystävällisyyden huomioon vesienkäsittelyssä, tuotantoalueiden valinnassa sekä toiminnan avoimuudessa. Tutustu toimintatapoihimme Vastuullisuus-sivuillamme.

Tilaa palaturvetta meiltä

Sivun oikeasta laidasta löydät palaturpeen myynnin yhteystiedot. Kuluttaja-asiakkaana voit tilata palaturvetta myyntipalvelustamme

 

Energiaturpeen laatuohje

 

Lue lisää

 

Kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan väliset riita-asiat