Muutoksia Vapon verkkokauppaan

Vapon verkkokauppa kauppa.vapo.fi on sulkeutunut.

Vapon kuivikkeet muuttivat uuteen osoitteeseen

Vapon kuivikkeet ovat siirtyneet uuteen osoitteeseen www.vapokuivikkeet.fi. Uusilla kuivikesivuilla voi lukea lisätietoja Vapon kuiviketuotteista sekä tutustua asiakastarinoihin. Kerromme myös kuivitusvinkkejä sekä jaamme ajankohtaisimmat kampanjat sivuilla.

Muuton yhteydessä pakattujen kuiviketuotteiden verkkokauppa siirtyi Hankkijalle.  Irtokuiviketta sekä muita kuiviketuotteita voi jatkossa tilata tuttuun tapaan Vapon myyntipalvelusta.

Pakatut kuivikkeet myy jatkossa Hankkijan verkkokauppa

Vapon pakattujen kuivikkeiden verkkokauppamyynti on siirtynyt Hankkijalle. Muutoksella voimme tarjota kuivikeasiakkaillemme parempaa palvelua, nopeamman toimituksen sekä entistä laajemman valikoiman maksutapoja kuten Svea laskun ja erämaksun sekä MobilePayn.Hankkijan verkkokaupasta voit helposti ostaa laadukkaita Vapon pakattuja kuiviketuotteita perille toimitettuna kaikkialle Suomeen. Lisäksi Hankkija myy yli 50 myymälästään laajan valikoiman pakattuja kuivikkeitamme.

Tutustu Hankkijan verkkokauppaan

Irtokuiviketta myydään Vapon myyntipalvelusta

Vapon irtokuivikkeita sekä muita irtotuotteita kuten kasvu- ja imeytysturvetta myydään tuttuun tapaan jatkossakin Vapon myyntipalvelusta tai alueellisen myyntipäälliköiden kautta. Myös kuivikekontti- ja lannankierrätyspalveluiden säilyvät ennallaan. Vapon myyntipalvelu auttaa kaikissa kuivikeasioissa arkisin klo 8-16. Myyntipalvelun kautta voi tehdä kuiviketilauksia puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Maksutapana tarjoamme vain laskua.

Tutustu Vapon uusiin kuivikesivuihin

Vapon kuluttajapelletin myynti ja toimitukset siirtyvät yhteistyökumppaneille

Vapon lämmityspelletin myynti ja toimitukset kuluttajille ja pienille yritysasiakkaille siirtyvät 8.6.2023 alkaen yhteistyökumppaneille. Muutos koskee sekä irtopellettiä että pakattuja pellettituotteita. Jatkossa Neovan kokonaan omistama tytäryhtiö Vapo Terra keskittyy palvelemaan jälleenmyyjiä sekä sopimusasiakkaita, joiden kertatilaukset ylittävät 15 tonnia.

Lue lisää muutoksesta