Muutoksia Vapon verkkokauppaan

Vapon verkkokaupassa kauppa.vapo.fi on myyty pakattuja kuivikkeita sekä lämmityspellettiä vuodesta 2016 lähtien. Lämmityspelletin kuluttajakauppa on keskeytetty toistaiseksi ja pakattujen kuivikkeiden verkkokauppa on siirtynyt Hankkijan verkkokaupan yhteyteen.

Olemme selkeyden vuoksi siirtäneet kuivikkeet ja pelletit omille sivuilleen 24.5 alkaen:

Vapon kuivikkeet muuttivat uuteen osoitteeseen

Vapon kuivikkeet ovat siirtyneet uuteen osoitteeseen www.vapokuivikkeet.fi. Uusilla kuivikesivuilla voi lukea lisätietoja Vapon kuiviketuotteista sekä tutustua asiakastarinoihin. Kerromme myös kuivitusvinkkejä sekä jaamme ajankohtaisimmat kampanjat sivuilla.

Muuton yhteydessä pakattujen kuiviketuotteiden verkkokauppa siirtyi Hankkijalle.  Irtokuiviketta sekä muita kuiviketuotteita voi jatkossa tilata tuttuun tapaan Vapon myyntipalvelusta.

Pakatut kuivikkeet myy jatkossa Hankkijan verkkokauppa

Vapon pakattujen kuivikkeiden verkkokauppamyynti on siirtynyt Hankkijalle. Muutoksella voimme tarjota kuivikeasiakkaillemme parempaa palvelua, nopeamman toimituksen sekä entistä laajemman valikoiman maksutapoja kuten Svea laskun ja erämaksun sekä MobilePayn.Hankkijan verkkokaupasta voit helposti ostaa laadukkaita Vapon pakattuja kuiviketuotteita perille toimitettuna kaikkialle Suomeen. Lisäksi Hankkija myy yli 50 myymälästään laajan valikoiman pakattuja kuivikkeitamme.

Tutustu Hankkijan verkkokauppaan

Irtokuiviketta myydään Vapon myyntipalvelusta

Vapon irtokuivikkeita sekä muita irtotuotteita kuten kasvu- ja imeytysturvetta myydään tuttuun tapaan jatkossakin Vapon myyntipalvelusta tai alueellisen myyntipäälliköiden kautta. Myös kuivikekontti- ja lannankierrätyspalveluiden säilyvät ennallaan. Vapon myyntipalvelu auttaa kaikissa kuivikeasioissa arkisin klo 8-16. Myyntipalvelun kautta voi tehdä kuiviketilauksia puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Maksutapana tarjoamme vain laskua.

Tutustu Vapon uusiin kuivikesivuihin

Lämmityspelletin kuluttajakauppa on keskeytetty toistaiseksi

Lämmityspelletin kuluttajakauppa jatkuu keskeytyneenä ja emme valitettavasti voi ottaa vastaan uusia tilauksia.

Pakatun pelletin saatavuutta kannattaa tiedustella jälleenmyyjiltämme kuten S-ryhmän kaupat, Lantmännen Agro, K-raudat ja Stark.

Siirry Vapon pellettisivuille