Fortum

Polttoaine

Vastuu on avoimuutta

Fortum ostaa Vapolta polttoainetta voimalaitoksilleen ympäri Suomea. Yhtiöillä on pitkä yhteinen historia.

– Vastuullisuus on meille monta eri asiaa. Minimivaatimuksena kump­panin on toimittava Fortumin Supplier Code of Conduct -­toimintatapo­jen mukaisesti. Se tarkoittaa toimimista esimerkiksi ympäristönormien mukaisesti.

Pörssiyhtiönä Fortumia seurataan ja arvioidaan monella tavalla – ja tarkastelu ulottuu koko toimintaketjuun kumppaneineen.

– Ostamme ainoastaan kumppaneilta, jotka hoitavat asiansa kunnolla ja vastuullisesti. Arvioimme kumppanimme muutaman vuoden välein. Näissä auditoinneissa selvitämme kumppaneidemme toimintatavat ja prosessit.

 

Yhdessä on menty eteenpäin.
Miika Leinikka
Fortum

– Meille vastuullisuus on myös avoimuutta ja vuorovaikutusta. Avoi­muus on esimerkiksi virheiden tai laatupoikkeamien avointa esille­ tuomista. Piilottelua emme suvaitse. Vuorovaikutus puolestaan on vaikkapa näiden poikkeamien yhdessä ratkaisemista.

– Kun poikkeamat tiedetään, niille löydetään yhdessä ratkaisu. Pää pensaaseen ­menetelmä ei ole enää tätä päivää – eikä kuulukaan Vapon toimintatapoihin. Päinvastoin, ja tästä voin antaa tunnustusta Vapolle: poikkeamia tapahtuu vääjäämättä aina välillä, mutta ne on tuotu hyvin tietoomme. Yhdessä on menty eteenpäin.

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Täytä yhteydenottolomake
<!-- --> <!--FI

Minulle saa lähettää Vapon uutiskirjeitä jatkossa. Samalla vahvistan, että olen tutustunut tietosuojaselosteeseen:

Jan-Juhani Laitinen

Asiakkuusjohtaja