Keravan Energia

Polttoaine

Halusimme toimitusvarman ja kotimaisen

– Toimitusvarmuus ei ole meille mikään vaihtoehto, sillä meidän on pystyttävä toimittamaan energiaa asiakkaillemme jokaisena hetkenä. Meille ei yksinkertaisesti sallita sellaista tilannetta, että emme toimittaisi energiaa etenkin kaukolämpöasiakkaillemme. Se ei ole meille minkäänlainen mahdollisuus. Tästä lähtökohdasta suunnittelemme kaiken toimintamme, ehdotonta varmuutta tavoitellen.

Miksi Vapo:

  • Varma polttoainetoimittaja
  • Riittävän iso ja uskottava
  • Kotimainen toimija

Kotimaisuus on tärkeää

Toimitusvarmuuden ohella Keravalla korostetaan kotimaisuutta. Kotimaisuus on paitsi arkipäivän yhteiskuntavastuuta, myös reagointia omien asiakkaiden toiveisiin. Asiakkaat arvostavat työn, työpaikkojen, kerrannaisvaikutusten – koko ketjun lisäarvovaikutusten jäämistä Suomeen. Keravan Energia onkin tehnyt strategisen linjauksen kotimaisten polttoaineiden käytöstä.

– Olemme vaihtaneet maakaasun ja kivihiilen käytöstä kotimaiseen turpeeseen ja puuperäisiin polttoaineisiin. Energiayhtiöt, kuten Keravan Energia, toteuttavat asetettuja ilmastotavoitteita ihan tosissaan.

Vapon kanssa meillä on aina ollut oikeansorttista polttoainetta tarpeisiimme.
Jussi Lehto
Toimitusjohtaja, Keravan Energia

Polttoaine on kokonaisuus

Keravan voimalaitos oli pitkään Suomen eteläisin biopolttoaineilla käyvä voimalaitos. Sijainti tarkoittaa sitä, että polttoainetta ei ole aivan lähituntumassa, se tuodaan Keravalle noin 100-150 km säteellä – lähinnä pohjoispuoliskolta.

– Kun kaikki polttoaine kuljetetaan voimalaitokselle pyörillä, vähennämme katkosten riskiä varastoimalla polttoainetta. Meillä on noin 3-4 kuukauden polttoainereservi.

Vapoon ollaan Keravalla tyytyväisiä. Polttoainetoimittaja valitaan lähinnä muutaman keskeisen kriteerin perusteella: hinta, laatu ja sujuvuus. Näistä yhdessä muodostuu Keravalla tavoiteltu toimitusvarmuus.

– Hinta on keskeisin valintakriteeri. Samaan aikaan toimitusten sujuvuus sekä polttoaineen laatu ovat tekijöitä, joita ei voi ohittaa. Polttoaine on kokonaisuus, jossa näiden osasten pitää toimia yhtaikaisesti. Vapon kanssa näin on ollut. Meillä on aina ollut oikeansorttista polttoainetta tarpeisiimme.

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Täytä yhteydenottolomake
<!-- --> <!--FI

Minulle saa lähettää Vapon uutiskirjeitä jatkossa. Samalla vahvistan, että olen tutustunut tietosuojaselosteeseen:

Jan-Juhani Laitinen

Asiakkuusjohtaja