Savon Voima

Polttoaine

Halu ymmärtää ja palvella asiakkaita

– Olemme hyvin tyytyväisiä Vapon kykyyn palvella meitä joustavasti ja luotettavasti. Olemme saaneet polttoainetta tilanteiden muuttuessa yllättävästikin.

– Tämä on meille tärkeää, sillä meidän pitää pystyä turvaamaan lämmöntoimitus omille asiakkaillemme kaikissa tilanteissa joka hetki. Tuotannon pitää olla katkeamatonta olosuhteista riippumatta. Vapo toimittaa Savon Voimalle turvetta sekä puuperäisiä polttoaineita. Vapo on pystynyt hyvin täyttämään odotuksemme ja toiveemme.

 

Miksi Vapo

  • Monipuolinen polttoaine- ja palvelutarjoama
  • Ratkaisuja etsivä palveluasenne
  • Toimitusvarma polttoainetoimittaja
Vapon palveluasenne näkyy haluna löytää erilaisia ratkaisuja.
Maija Henell
Savon Voima

Savoin Voiman polttoaineiden käyttö 2014

Kokonaisuuden on toimittava

– Polttoaineessa niin logistiikan, laadun kuin hinnan on oltava kohdillaan, jotta homma toimii. Ei riitä, että kaksi kolmesta olisi kunnossa. Koko paketin on toimittava tai muuten meidän prosessimme kärsii.

– Vapon palveluasenne näkyy haluna löytää erilaisia ratkaisuja. Vapon kyky ymmärtää asiakkaiden tarpeita on selvästi kehittynyt – yhdessä palvelutarjonnan kanssa. Monipuolinen polttoainetarjonta auttaa tässä, sillä jos yhden polttoaineen toimituksissa on ongelmia, ratkaisuna voi olla sen korvaaminen toisella.

Savon Voimalla on 20 erillistä kaukolämpö­verkkoa Joroisista Kiuruvedelle ulottuvalla toimialueellaan. Polttoainetta yhtiö käyttää yhteensä yli 900 000 MWh, josta Vapo toimittaa noin kolmanneksen.

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Täytä yhteydenottolomake
<!-- --> <!--FI

Minulle saa lähettää Vapon uutiskirjeitä jatkossa. Samalla vahvistan, että olen tutustunut tietosuojaselosteeseen:

Jan-Juhani Laitinen

Asiakkuusjohtaja