Tampereen Sähkölaitos

Polttoaine

Tampere luottaa Vapoon

Yhteistyö on sujunut kiitettävästi. Yhdessä on koettu niin ylä­- kuin alamäkiä, mutta hyvällä yhteistyöllä kaikesta on aina selvitty.

– Väliin on mahtunut pari vaikeaa vuotta, jolloin toimitus­varmuus oli tiukoilla. Niistäkin selvittiin. Koskaan ei ole polttoaine loppunut.

Halminen kiittelee Vapoa joustavuudesta. Leutoina talvina ei ole tarvinnut riidellä polttoainetoimituksista vaan niistä on sovittu hyvässä hengessä. Toisaalta kun tarve on ollut suurta, siihen on aina pyritty vastaamaan – ja pääsääntöi­sesti myös hyvin onnistuttu.

 

Miksi Vapo

  • Luottamus Vapon toimitusvarmuuteen
  • Joustava polttoaineentoimittaja
  • Turpeen velvoitevarastointi

Monipuolinen polttoaineratkaisu

Kaikki Tampereen Sähkölaitoksen tarvitsema turve ja pelletti sekä osa puupolttoaineesta tulevat Vapolta. Voimme luottaa Vapoon, sillä takana on pitkä yhteinen historia. Se antaa varmuutta. Tunnemme toisemme.

Tampereen Sähkölaitos ostaa turvetta Vapon varastoon. Vapo kuljettaa turpeen tarpeen mukaan käyttöön. Turvetta ostetaan varastoon myös pahan päivän varalle.

– Varastoon hankitun turpeen avulla lisäämme varmuutta kaikissa olosuhteissa.

 

Koskaan ei ole polttoaine loppunut.
Tampereen Sähkölaitos
Antti-Jussi Halminen

Turve auttaa siirtymään puuenergiaan

Tampereella halutaan jatkossa vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä ja lisätä uusiutuvan energian osuutta. Maakaasusta ja öljystä halutaan siirtyä etenkin puuperäisiin polttoaineisiin. Muutos etenee voimalaitosten uusimisten yhteydessä.

– Siirtyminen puuperäisiin polttoaineisiin merkitsee turpeen käytön lisääntymistä, sillä turvetta tarvi­taan tärkeänä seospolttoaineena. Voimalaitoksil­lamme olevat kattilatyypit polttavat puuta parem­min, kun polttoaineseoksessa on mukana turvetta.

Halminen perää Vapolta vastuuta toimitusvar­muudesta kaikkina hetkinä. Hyvin on aina selvitty, mutta pari kertaa ollaan oltu tiukoilla.

Haluatko parantaa laitoksesi tuottavuttaa? Lue lisää

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Täytä yhteydenottolomake
<!-- --> <!--FI

Minulle saa lähettää Vapon uutiskirjeitä jatkossa. Samalla vahvistan, että olen tutustunut tietosuojaselosteeseen:

Seppo Ojalammi

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö